Nu var det dags igen!

Jag sitter på bussen påväg till Burlington, Vermont, bara 30 minuter kvar av en 6 timmars resa och jag börjar bli lite smått galen!

Vi är alltså påväg till våran sista bortamatch i conference den här säsongen, helt sjukt vad fort tiden går! Säsongen har gått väldigt bra hittills, vi är just nu delad etta med rivalerna Albany som vi möter i vår sista conference match hemma på söndag! Det har verkligen gått bättre än förväntat för laget med tanke på de förutsättningar vi hade innan säsongen. För mig personligen har det varit väldigt upp och ner, vissa matcher går det sjukt bra och andra matcher har det varit kämpigt..

Förra veckan hade vi den årliga scholar-athlete banquette för oss som har 3.0 gpa i genomsnitt över skolåret. I år fick jag min bronsmedalj och blev väldigt oväntat ”Team Maine” (lagets bästa gpa).

Vi har äntligen bestämt oss för att flytta från campus och till ett lägenhetscomplex istället vilket kommer bli så skönt, förutom att jag känner mig bra nog att jag kommer laga mat i ca en månad och sen vara för slö haha.. förhoppningsvis kan jag klara det lite längre! Men skönt kommer det bli i alla fall!!

Jag har också bokat min hemresa, är så sjukt taggad för den här sommaren hemma!! Speciellt eftersom att Maja påminde mig att vi ska gå på ED SHEERAN konsert, sååå galet!!

En kort liten update från en stressig midseason här borta!

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s