Hej!

Jag vet att jag har varit helt usel på att uppdatera här men idag snöar det som tusan och jag har tråkigt så jag tänkte skriva lite här.

Den här terminen har varit hektisk, det har gått upp och ner både på och utanför planen. Försäsongen gick sjukt bra för mig basketmässigt men så fort matcherna började gick det sämre, de tre sista matcherna har det dock börjat gå bra igen så det är skönt.

Eftersom att familjen inte kommer till mig till jul så har jag och Blanca åkt till Portland, Maine, för att komma bort från campus över vårt korta uppehåll från basket. Vi åkte hit i förrgår efter att ha lämnat Durham, NC, kl 4 på morgonen så kom vi fram till campus vid 12.30. Vi packade snabbt om och sen åkte vi ner till Portland. Vi har fått låna en bil från en i laget så jag körde ner. Allt gick bra och när vi kom fram tog vi det lugnt på rummet och somnade tillslut 20.00.

Nästa dag vaknade vi vid 9 av alarmet på telefonen, annars hade vi nog sovit några timmar till. Vi gjorde oss i ordning och sedan åkte vi till en outlet i Freeport som ligger 20 minuter utanför Portland. Efter ca en timme där åkte vi till The Maine Mall som ligger på andra sidan stan, shoppade och åt. Jag hittade ingenting till secret santa så vi bestämde oss för att åkte hela vägen tillbaka till Freeport igen..

När vi kom tillbaka dit såg vi att det fanns en bio och vi har pratat om att vi vill se The Greatest Showman. Vi kollade vilken tid den gick vilket var 16.20 och klockan var då 16.00 så vi sprang upp till Nike butiken och när jag var klar var klockan 16.10 så vi hade gott om tid! Och filmen var så bra! Sjukt bra musik, bra skådespelare, och bra story! Det är en sån där film som jag kan se om och om igen, så värt att se!! Vi åkte sen tillbaka och chillade på rummet och jag slocknade innan 22.00.

Idag vaknade vi vid 9 igen, åt frukost och tog det lugnt på rummet till 12 då vi började göra oss i ordning för dagen. Det snöar som tusan idag men jag vill gärna se lite av staden. Det tog ungefär 30 minuter att se allt haha… Men vi tog en massa bilder och stannade på Starbucks och drack en latte innan vi gick tillbaka till hotellet. Det snöar som sagt och är -7 grader ute så inte direkt väder för att utforska staden hur länge som helst. Så vi tar det lugnt på hotellet och ikväll ska vi troligtvis gå på en hibachi restaurang och sedan måste jag träna lite!

Kram

Annonser

2 reaktioner till “Jul i Portland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s