Den här veckan har gått sjukt fort och plugget har inte lagt sig utan det blir bara mer och mer som måste göras.

I morgon så har jag mitt första biologi prov, vi får se hur det går men förhoppningsvis så kommer det gå bra. På grund av det så har ungefär all min vakna tid gått till att plugga. Dock har vi haft mycket annat som har hänt under den här veckan så det blir inte så mycket tid åt plugg i slutändan ändå.

I måndags vad det labor day vilket betyder att alla lektioner var inställda. I stället var vi på en föreläsning med Alexis Jones som jag skrev i förra inlägget. Det går inte att beskriva hur otroligt bra hon var och hur mycket man kunde relatera till henne och lära sig från hennes liv. Det handlade i stora drag om att tjejer är starka människor och att vi inte ska ta någon skit. Så sjukt inspirerande var det!

I lördags hade football sin home opener vilket alltid är lika roligt efter som att närmare hela skolan + städerna runt omkring samlas för att kolla. Dom utklassade Bryant med 60-12, så vi gick redan i halvtid dels för att matcherna är så himla långa och vi förstår ingenting men också för att jag och Blanca behövde plugga.

Innan football matchen hade vi även community service, vi visade vägen för löpare som sprang ett 5K lopp.

Hela söndagen tillbringade vi i skogen bakom campus med laget för team building. Vi lekte en massa lekar och gick sån där höghöjdsbana men jag slapp pga min rygg vilket var väldigt skönt för höjder är inte min grej. Vi hade en rolig dag tillsammans och efter det gick jag tillbaka till academic center för att plugga lite till. Sen sköt jag ett tag för att tillslut gå tillbaka och plugga igen. Om året fortsätter så här så kommer jag bli tokig.

Nu när jag äntligen är klar med mitt dorm rum så tänkte jag passa på att lägga upp lite bilder på hur det ser ut. Det är inte det charmigaste men jag försöker göra det bästa av situationen med bilder och ljusslingor. Såhär ser det ut:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s