Nu är första veckan av mitt sophomore year över. Det har varit en intensiv en med mycket plugg redan från start. Jag läser biologi den här terminen vilket inte är min starka sida vilket gör att jag måste ligga i lite extra. Dessutom har alla mina kurser mycket material som ska läsas så det tar tid att ta sig igenom.

Jag trodde att mitt schema skulle vara väldigt skönt, vilket det är på sätt och vis men det är också ganska stressigt. Måndag/onsdag/fredag har jag 10 min att ta mig från min biologi lektion till kpe, vilket ligger på andra sidan campus och det tar normalt 15 min att gå dit. Som en bonus på det så går biologi professorn också oftast över tiden. Just nu när det inte är någon snö/is så kommer jag precis när lektionen börjar men när vintern kommer så blir det helt omöjligt.. Det är en bra power walk jag får sådär på mornarna i alla fall!

Vårt lag ser ganska annorlunda ut från förra året då vi har 5 nya freshman, men det känns redan mycket bättre! Dom är rikigt härliga tjejer och det känns mer som en grupp och inte lika uppdelat, även fast en del av det finns kvar.

Vi har dock ett stort problem och det är skador.. jag har ju som sagt min rygg, jag har kunnat göra mer den här veckan än tiden hemma efter EM men fortfarande långt från spel. Jag kör cykelintervaller och bålstyrka för fullt och förhoppningsvis är jag inte för långt borta från spel..! Två sophomors rehabar efter knäoperationer och en freshman opererade sitt knä i fredags, och som pricken över i:et så stukade vår fjärde och sista sophomore foten i fredags. Men förhoppningsvis är vi snart tillbaka allihopa och redo för den här säsongen!

I fredags hade vi en family dinner hemma hos vår head coach, alla fick hålla en kort presentation om sig själva och sin familj. Vi hade väldigt kul! Vi hade också media day i fredags då vi tog våra bilder för hemsidan och spelade in våra minisekvenser som visas när man springer in i arenan eller som reklam inför matcher. Vi var också tvunga att spela in en kort video av oss enskilt dansande som kommer visas i hela arenan innan match. Dom som känner mig vet ju hur bra jag är på att dansa så det kommer ju bli fantastiskt att se..!

Igår tog jag och Blanqui med oss alla freshman till Kobe’s, en restaurang där dom lagar maten framför en och gör en liten show av det. Jag vet inte hur många gånger vi var där förra året haha men det är alltid lika gott! Jag tog min go to vilket är lax och räkor, så gott!!

Imorgon är vi lediga från skolan pga Labor Day men hela athletic department ska lyssna på någon motivational speaker på förmiddagen, förhoppningsvis är hon bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s