Förra veckan åkte vi ner till Portland, Maine för att spela America East Tournament. På torsdagen tränade vi och efter det åkte vi ner till Portland.

På fredagen tränade vi i arenan i en timme sedan tog vi bussen till en high school och tränade en timme till. På kvällen var det dags för banquette med prisutdelning och middag. Det var så gott, lax med potatis och sallad och nått kött, mums!

Kvartsfinalen spelade vi på lördagen mot Binghamton. Första halvleken spelade vi väldigt dåligt men i andra kom vi in och tog över matchen. Vi vann tillslut med 57-40, så sjukt najs!! Innan turneringen så hade vi två veckor med bara en match, mot Binghamton, så vi hade mycket tid att förbereda oss för dom.

Däremot hade vi bara lördag kväll och söndag förmiddag att förbereda oss för UNH, dock har vi ju spelat två gånger mot dom förut så vi visste allt om dom redan. Under de  två veckorna som vi hade la vi ner mycket tid på vårt zonförsvar. Det var en stor anledning till vår vinst då deras bästa spelare är postspelare. Vi höll player of the year på lägsta gjorda poäng sedan non-conference så vårt försvar fungerade sjukt bra!

Sedan var det en vecka till Championship game mot Albany. Vi var bra förberedda men och alla var redo men när vi spelade så var det något som inte stämde. Deras seniors steppade upp rejält och vår försvann. Det gick inte den här gången men nästa år så kommer vi komma tillbaka med mer erfarenhet och förhoppningsvis lite mindre drama utanför planen. Det är så mycket som har hänt i år och alla säger att det här kan ju vara det värsta freshmen year man kan ha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s