Onsdagar är jobbiga dagar. Det börjar med KPE lektion kl 8am, det tar 20 minuter att gå till byggnaden där lektionen är. Idag pratade vi om stretching och uppvärmning/nedvarvning så det var en lugnt lektion men det kommer vara lite som en idrottsklass längre fram. Jag gillar både föreläsningarna och labbarna, det enda problemet är att det är så långt bort, och på vintern kommer det dessutom ta ännu längre tid. Efter det hade jag en timme hål, så jag gick och åt frukost. Nästa lektion var mikroekonomi, den kursen gillar jag verkligen också, det är sjukt intressant och professorn gör allting lätt att förstå med många exempel. Efter det var det lunch och sen psykologi, den professorn har jag däremot svårt för, idag visste han inte hur han skulle få upp powerpointen så vi kunde se den vilket gjorde att han bara stod och pratade. När en professor står och pratar på engelska om saker man aldrig hört förut och man ska försöka anteckna och följa med så är jag på riktigt dödsdömd.. men det gick okej antar jag, det var tur att jag satt bredvid Sierra så att jag kunde fråga henne om det jag missat!

Efter att lektionerna var slut så gick jag till hallen för individuell träning med coach Eddie. Idag körde alla postspelare och vi fokuserade på roteringar, lugn under press och position under korgen. Det var en rolig träning! Efter det var det dags för pick up med hela laget och vi fortsatte med spelen från igår, det gick helt okej, jag måste bara kolla igenom 1 av spelen lite extra för jag var lite förvirrad idag, men det är ju bara andra dagen så jag tycker att det är okej! Efter ca 1 timmes pick up var det dags för conditioning och tro mig, jag var nära döden.. Mina ben gör fortfarande ont och det var 4 timmar sedan vi tränade haha, det kommer inte kännas bra imorn… Först skulle vi springa 1 varv 4 gånger och ligga på under 1.30, efter det 2 varv på under 3.20, jag klarade alla tider, vilket kändes väldigt bra, däremot hade jag så mycket mjölksyra att jag till och med hade det i tungan… När vi gjort detta och trodde att vi var klara så gick vi till trapporna på läktaren och sprang upp > till nästa trappa > ner > till nästa trappa > upp osv tills sista då vi skulle sprinta tillbaka. Hela laget gjorde det samtidigt och skulle klara det under 4 min annars hade vi behövde vi göra det en gång till, jag sprang på riktigt för mitt liv och vi klarade det vilket var skönt, jag hade aldrig klarat en runda till..! Det var sjukt jobbig både fysiskt och mentalt och jag trodde på riktigt att jag skulle kollapsa, haha! Vår athletic trainer, Andilynn sa att hon tyckte att jag hade ett fint löpsteg för att ha opererat korsbandet för mindre än ett år sedan, det är ju jättebra att hon tycker det haha, progress!

Efter träningen gick vi och åt, jag åt så mycket mat, förstår inte hur jag fick ner allt det och ändå inte var överdrivet mätt! Sedan gick vi tillbaka till academic center och nej jag hoppade inte ut ur fönstret igår men jag har inte heller skrivit något till morgondagens lektion för jag förstår ingenting av texten… Jag måste prata med Olivia imorgon… och skriva en text om någonting som jag inte ens förstår haha!

Igår på träningen armbågade Tihana mig på ögat vilket resulterade i en blåtira som såg mycket värre ut idag än igår men det är inte så farligt, tjejernas målvakt i fotboll blev knäad under ögat igår så hela det vita i ögat är röd och kinden är helt svullen och lila så jag ska inte klaga! Jag hade även lite ont i lårmuskeln precis ovanför knät på höger så Andilynn ”skrapade” muskeln, det gjorde så sjukt ont och jag är glad att bara jag kan svenska hehe, jag sa inte jättefina saker direkt. Så nu har jag ett stort blåmärke på låret men det känns bättre i muskeln! 

Nu måste jag sova för vi har lifting 8.00 imorn, godnatt alla fina!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s